Höstmode

608457-leather

Även fast sommaren precis tagit slut, är det redan dags att introducera höstmodet. För att få den snyggaste outfiten i höst är det vissa färger och material som man bara måste ha.

Klä dig varmt för sportandet

Även de som inte gillar kylan har möjlighet att fortsätta sin träning i löparspåret i några veckor till. Och sportmodet ser lovande ut. Det är mycket mönster och glada färger. Tröjorna börjar bli lite tjockare men skorna håller sig fortfarande lätta och luftiga. På Sportamore kan du se mer vad som erbjuds. Ju kallare det blir, desto fler lager behöver man så skaffa inte bara ett set.

Satsa främst på funktionsmaterial i dina träningskläder. Om du tycker det känns kallt kan du gärna har ull närmast kroppen. Ull håller inte i vätska som bomull och är bra på att isolera.

Naturfärgerna är tillbaka

Hösten lockar alltid till mer naturnära färger, det är nu man upptäcker hur många färger som träden har. Nu finns det många skogsgröna, bruna och röda alternativt i butikerna. De stickande tröjorna är tillbaka, men det börjar också komma in mycket läder och fejkmocka. Det är en lite mörkare färgpalett än den som regerade i somras. Och de grafiska mönstren som funnits med oss sedan årets början, fortsätter att visa sig i både över- och nederdelar.

Lössittande former

Vi ser en trend som lutar på 20-talet, där man bar lössittande klänningar och tunikor för att dölja sina former. Idag har det kommit tillbaka, tunna och glansiga tyger passar utmärkt för att skapa böljande kjolar och skjortärmar. Dessa plagg må vara tunna men tack vare de till synes stora storlekar, är det lätt att ta på sig ett eller flera klädesplagg under.