Allt du behöver till sommargarderoben

Sommaren är äntligen här och det är nog mer regel än undantag att vi svenskar ser fram emot ännu sommar full av härliga stunder med släkt och vänner. Efter att ha tagit oss igenom det mörker som vintern innebär är det därför vanligt att många vill uppdatera sin garderob inför sommaren. Idag tänkte vi därför tipsa om olika plagg som passar perfekt när du nu ska göra dig redo för grillpartyn och andra fester.

Att svensk sommar erbjuder stora variationer när det kommer till väder är vi smärtsamt medvetna om. Det är också därför många olika sorters plagg kan falla in under kategorin ”sommarplagg”. Idag tänkte vi dock fokusera lite mer på kläder som passar såväl till vardag som till fest, så om du letar efter tips på regnkappor får du tyvärr leta vidare.

Ett par fräscha sneakers är vårt första modemåste för sommaren 2017. Sneakers, och då speciellt i de klassiska färgen vita, är en självklar del i din sommargarderob. De passar så väl till vardag som till fest och är dessutom i de flesta fall riktigt sköna. Till och med Apple har gjort sneakers åt sina anställda. Vad säger du? Kanske ska du slå till?

När det kommer till överkroppen finns det ett plagg som passar perfekt för de där varma sommarkvällarna. Skjortor. Till ett par jeans eller chinos är skjortor det perfekta komplementet till din sommaroutfit. Även här är vit en klassisk färg men det finns också många färger och mönster att välja bland om du känner för att vara lite galen. Hitta den som passar din stil bäst och ge dig ut i sommarnatten!